24 octombrie 2010

Red (2010) DVDSCR

0 comentarii
http://www.traileraddict.com/content/summit-entertainment/red.jpg
Frank Moses, Joe Matheson, Marvin Boggs si Victoria au fost agenti CIA de top pana in momentul in care s-au retras din activitate, insa secretele pe care le cunosc din interiorul organizatiei ii transforma in tinte vii pentru un asasin high-tech. Intrucat existenta sa linistita si idilica este amenintata, iar femeia pe care o iubeste pe nume Sarah este in pericol din cauza dezvaluirii identitatii lui, Frank Moses apeleaza la ajutorul membrilor fostei sale echipe intr-un efort disperat de a supravietui. Cei patru fosti agenti secreti trebuie sa isi foloseasca inteligenta, experienta si abilitatile de luptatori si sa colaboreze cat mai eficient daca vor sa ramana cu un pas inaintea urmaritorilor si sa isi salveze vietile. Misiunea aparent imposibila de a patrunde in cartierul general al CIA este dusa la capat cu succes de catre Joe, Frank, Victoria si Marvin, care reusesc sa dejoace una dintre cele mai mari conspiratii din istoria guvernamentala.

Ce e nou pe Zobby's blog ?? ( IV )

0 comentarii
http://1.bp.blogspot.com/_OVP0mMNDDpQ/TMRDpyLGYOI/AAAAAAAABUQ/bXPQjBpLFNk/s1600/Picture1.png
  • un nou sablon cu tema ,,Lumea e nebuna , deci trebuie sa ne adaptam" - 01.11.2010
  • adaugarea motoului : ,,Lumea e nebuna , deci trebuie sa ne adaptam" - 01.11.2010
  • anunțarea câștigătorilor concursului - 31.10.2010
  • o noua colecție de filme : ,, 13 filme de coșmar "" - 26.10.2010
  • informații despre Halloween - 31.10.2010

Cats and Dogs The Revenge of Kitty Galore (2010) DVDRip

0 comentarii
http://thecia.com.au/reviews/c/images/cats-and-dogs-2-the-revenge-of-kitty-galore-poster-0.jpg
In acest sequel al filmului din 2001, lupta dintre caini si pisici pentru dominatia asupra planetei continua cu noi planuri malefice si noi dovezi de eroism canin.
In timp ce “stapanii umani” traiesc intr-o fericita ignoranta, patrupedele se razboiesc intre ele, folosindu-se de o tehnologie ultra-performanta si de variante animaliere ale spionilor si ale asasinilor.
Agentul secret LOU face echipa buna cu trei caini “civili”, pentru a-l opri pe maleficul motan Mr.Tinkles, care intentioneaza sa infecteze toata populatia canina cu pureci.

The Switch (2010) R5-Rip

0 comentarii
http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2010/07/the-switch-movie-poster.jpg
Bazat pe nuvela “The Baster” a autorului Jeffrey Eugenides, filmul “The switch” o are in centrul actiunii pe Kassie Larson, o femeie frumoasa si inteligenta in varsta de 40 de ani, necasatorita si fara o relatie amoroasa stabila, care isi doreste cu orice pret sa devina mama. In pofida obiectiilor celui mai bun prieten al ei pe nume Wally, Kassie decide sa recurga la procedura inseminarii artificiale si il alege ca donator de sperma pe fermecatorul Roland Orensen. Simtindu-se jignit de faptul ca amica lui nu s-a gandit niciun moment sa il roage pe el sa-i furnizeze materialul genetic necesar, nevroticul Wally schimba mostra de sperma obtinuta de la Roland cu o mostra proprie si pastreaza secretul cu privire la paternitatea copilului lui Kassie timp de 7 ani. Atunci cand o revede pe Kassie Larson si il cunoaste pe baietelul simpatic, dar usor nevrotic al acesteia, Wally trebuie sa se hotarasca daca vrea sa-i spuna adevarul femeii pe care o iubeste in secret de atatia ani, avand astfel sansa de a se implica activ in viata fiului lui sau daca este mai indicat sa persiste in minciuna.

★ PlaYOnS CommunitY ★