15 octombrie 2010

Video : Rihanna - Only Girl ( In The World )

0 comentarii
http://www.monden.info/wp-content/uploads/2010/09/Rihanna-Only-Girl-In-The-World.jpg
In videoclipul de-abia lansat, ‘Only Girl’, Rihanna danseaza intr-un desert plin de flori colorate. Lasand in spate imaginea ei de fata rea de pe albumul ‘Rated R’, in noul ei clip artista zambeste tot timpul, canta si danseaza pe dealurile pline de flori.
Cat despre cascadoria in care cantareata statea suspendata in aer, Rihanna a declarat, “A fost o nebunie. M-au ridicat cu macaraua si stateam suspendata deasupra unui deal. M-am balansat inainte si inapoi de cateva ori. A fost infricosator dar amuzant.
Dupa ce a lansat acest clip, Rihanna pregateste urmatorul ei videoclip, ‘What’s My Name?’, care spre deosebire de ‘Only Girl’ a fost filmat intr-un mediu urban aglomerat.
Rihanna a dezvaluit cateva detalii si despre filmarile de la ‘What’s My Name?’ intr-un interviu recent:
Am baut un shot chiar inainte de filmari, apoi am iesit pe strada si mi-am facut treaba, erau multi oameni care priveau si foarte multe camere video. A trebuit sa-mi intru in personaj si sa fac ceea ce stiu mai bine.”
‘Only Girl’ si ‘What’s My Name?’ sunt extrase de pe albumul ‘Loud’, care va fi lansat in data de 16 noiembrie. Cel de-al doilea single cuprinde si cateva versuri din partea lui Drake in versiunea remixata si este posibil ca aceasta sa aiba parte de un alt videoclip.

Video : Dan Balan - Justify Sex

0 comentarii
http://www.divercitycafe.ro/wp-content/gallery/dan-balan-justify-sex/48.jpg
Dupa succesul pe care l-a avut cu ‘Chica Bomb’, Dan Balan nu da deloc inapoi si ne prezinta un nou videoclip fierbinte facut in sustinerea single-ului ‘Justify Sex’.
Single-ul a fost lansat pe 31 iulie, in Rusia, la festivalul ‘Europe Plus Live 2010′ din Moscova, unde cantaretul a prezentat melodia in limba rusa.
Actiunea clipului se petrece intr-un mediu intunecat, iar scenariul este asemanator unui film de groaza. Urmareste mai jos clipul ‘Justify Sex’

★ PlaYOnS CommunitY ★