8 octombrie 2010

Mongol (2007) DVDRip

0 comentarii
http://www.firstshowing.net/img/mongol-poster-big.jpg
Filmul de faţă ne spune povestea primilor ani de viaţă ai celui care avea să fie cunoscut drept Genghis Han, creatorul Imperiului Mongol. Pornind de la copilăria plină de pericole a liderului, născut în 1162 sub numele de Temugin („Fierarul”), şi ajungând la bătălia definitorie care i-a marcat destinul, filmul ilustrează multiplele faţete ale personalităţii lui Genghis Han, dezvăluind nu doar stereotipul barbarului rău şi brutal, ci mai ales latura de conducător vizionar, lipsit de frică.
Mongol înfăţişează spectatorului crearea unui om extraordinar şi fundamentul care a stat la baza măreţiei sale: relaţia cu soţia sa, Borte, dragostea lui de-o viaţă şi cel mai de încredere sfătuitor.

Video : Miley Cyrus - Who Owns My Heart

0 comentarii
Miley Cyrus a facut debutul unui nou videoclip, realizat in sustinerea ultimului ei single, ‘Who Owns My Heart’.
In ciuda criticilor pe care le-a primit pentru noua ei imagine de fata rea, Miley continua sa-si arate partea matura in noul ei clip.
In clip, cantareata in varsta de 17 ani se trezeste dintr-un somn adanc, unduindu-se pe pat imbracata doar cu o pereche de chilotei. Tentatia de a petrece este asa de mare incat artista se duce imediat in baie pentru a se machia. Dupa ce petrecerea incepe, cantareata danseaza intr-un outfit sexy alaturi de alti clubberi.
‘Who Owns My Heart’ este extras de pe cel de-al treilea album de studio al lui Miley, ‘Can’t Be Tamed’. In loc sa concerteze intr-un turneu nord-american, la fel cum a facut cu albumul precedent, Miley a ales sa se concentreze pe proiectele ei cinematografice: ‘LOL: Laughing Out Loud’ cu Demi Moore si Ashley Greene.

★ PlaYOnS CommunitY ★