6 octombrie 2010

Superman nu vrea să fie Superman ?

0 comentarii
http://www.comicbookmovie.com/images/users/uploads/17982/superman-overlooking-metropolis.jpg
Când se spunea că Superman ar putea avea parte de tratamentul aplicat lui Batman în Batman Begins nimeni nu ar fi crezut că traiectoriile celor doi supereroi ar putea fi atât de asemănătoare.

Conform The Vulture, David Goyer a scris scenariul noului Superman, iar premisa de la care a pornit este chiar asta: "Clark Kent, un jurnalist care străbate lume întreagă, trebuie să decidă dacă, de fapt, VREA să devină Superman". Dacă Batman Begins ne arăta complicata traiectorie a eroului de la un orfan la celebrul supererou, se pare că acelaşi lucru se va întâmpla şi cu Superman.

Tot cei de la Vulture au aflat că principalul motiv pentru Zack Snyder a fost ales să regizeze noul blockbuster Warner este că acesta a convins producătorii că s-ar putea încadra în perioada scurtă de timp (o premieră ar trebui să aibă loc în vara lui 2012) avută de studiouri la dispoziţie înainte de a pierde drepturile asupra personajului. Prin urmare noul Superman e de preferat să se realizeze repede şi nu neapărat bine.

În acest moment nu a fost ales un actor, iar filmările ar trebui să înceapă cât de curând, pentru ca echipa de efecte speciale să aibă timp să-şi facă treaba ca lumea.

Paper Man (2009) DVDRip

0 comentarii
http://www.myidol.ro/wp-content/uploads/2010/04/Paper-Man-poster.jpg
Dupa ce ultimul sau roman a reprezentat un esec comercial, new yorkezul Richard Dunn incepe sa sufere de blocajul scriitorului si traverseaza o criza a varstei a doua. Claire Dunn, medic chirurg de succes, inchiriaza o casa in Long Island pentru sezonul de iarna cu scopul de a-si ajuta sotul sa isi regaseasca inspiratia si creativitatea, vizitandu-l o data la cateva saptamani. Iresponsabil, imatur si neincrezator in fortele proprii, Richard si-a creat inca din clasa a II-a primara un supererou imaginar botezat Captain Excellent, care s-a transformat treptat in vocea constiintei lui si fara de sfatul caruia nu ia nicio decizie. Atunci cand o intalneste pe Abby, o adolescenta singuratica in varsta de 17 ani, care are de asemenea un prieten fictiv pe nume Christopher, Richard Dunn o angajeaza ca babysitter pentru a-i fi aproape, desi nu are copii impreuna cu sotia lui Claire. Prietenia platonica care se stabileste intre Abby si Richard in pofida diferentei de varsta dintre ei ii ajuta pe amandoi sa isi deschida sufletele, sa isi impartaseasca visurile si spaimele si sa priveasca cu speranta spre viitor.

Road Kill (2010) DVDRip

0 comentarii
http://shareimage.org/images/itjwvq2jgbq2a8txo5u6.jpg
Patru prieteni porniti într-o aventură cu masina prin Australia sunt spulberati de pe drum de un autotren misterios – un camion masiv cu trei remorci. Scapati teferi din accident , dar avand masina de teren distrusa şi vanzad ca autotrenul a oprit, prietenii pleca în marş pentru a se certa cu conducătorul auto. Dar nu este nimeni de gasit . Dintr-o data, tacerea este intreruptă de sunetul unor focuri de armă. O persoana straina tipa si fuge inspre ei . Sunt martori la o crima? Nu mai e timp să discute. Pentru a scapa , tinerii pun stapanire pe autotren. Orasul următor este la numai trei ore de mers. Dar vor ajunge ei acolo? Ceea ce au descoperit în interiorul remorcii vehiculului se dovedeşte mai înspăimântător decât orice altceva , pe acel drum pustiu .

 

★ PlaYOnS CommunitY ★