3 octombrie 2010

Video : Justin Bieber – U Smile

0 comentarii
 http://blog.zap2it.com/thedishrag/justin-bieber-usmile1.jpg
Justin Bieber, artistul despre care se spune ca se intalneste cu Jasmine Villegas, le ofera fanilor sai ultima experienta: fantezia de a fi prietena lui in clipul ‘U Smile’.
Incepand cu Bieber dand autografe si facand poze cu fanele lui, videoclipul continua cu Justin intalnindu-se cu una dintre ele.
Astfel incat cei doi sa aiba putina intimitate, clipul ii urmareste cum se furiseaza intr-un teatru gol. Bieber si respectiva fana impart momente intime in clip, se tin de mana, isi spun lucruri tandre la ureche si se joaca cu apa.
In fiecare interviu sunt intrebat daca m-as intalni cu o fana…asta ca un tip singur…da singur…raspunsul este…DA…m-as intalni cu persoana de care m-as indragosti. Si poate fi chiar si o fana. Iar povestea clipului…este ca ma intalnesc cu o fana…si ma indragostesc de ea. Ma indragostesc de zambetul ei…este povestea mea si a ei…si ea va reprezinta pe toti. Asa ca atunci cand o sa urmariti clipul sa va ganditi ca in locul ei ati putea fi voi :) cand zambiti,” a spus Justin Bieber despre videoclipul ‘U Smile’.
Sursa : Utv.ro

The Last Exorcism (2010) TS-Rip

0 comentarii
http://static.reelmovienews.com/images/gallery/the-last-exorcism-poster-2_307x450.jpg
Filmul spune povestea lui Cotton Marcus, un reverend care a realizat nu mai puţin de 47 de exorcizări. Dar ajunge în Louisiana, la ferma lui Louis Sweetzer, pentru a-i exorciza fiica. Acceptă ca o echipă ce realizează un documentar să participe la ultima slujbă de scoatere a duhurilor necurate pe care urmează să o oficieze. Ce ar putea merge prost?

Cats And Dogs The Revenge Of Kitty Galore (2010) TS-Rip

0 comentarii
http://www.viewclips.net/wp-content/uploads/2010/05/Cats-Dogs-The-Revenge-of-Kitty-Galore-2010.jpg
În eterna bătălie între câini şi pisici, una dintre cele mai nebune feline a ajuns să ducă lucrurile prea departe.Kitty Galore, o fostă agentă de elită pentru organizaţia de spionaj MEOWS, a devenit un fel de geniu al răului. Ea plănuieşte ca în 48 de ore să pună în funcţiune un instrument diabolic destinat să-i anihileze pe inamicii canini, să le umilească pe fostele sale camarade şi să-i aducă întreaga lume la picioare. Confruntate cu această ameninţare imediată şi fără precedent, pisicile şi câinii vor trebui să se alieze pentru prima dată în istorie pentru a-şi salva pielea  şi pentru a-i slava pe prietenii şi protectorii lor umani de la o catastrofă globală. A venit momentul să-şi scoată ghearele.

Machete (2010) R5-Rip

0 comentarii
http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/don_johnson_machete_poster.jpg
Asasinul profesionist Machete este angajat de niste oameni sa ucida un senator. Dar, la locul faptei, in momentul cand este cat pe aci sa traga, observa pe cineva care tinteste inspre el si realizeaza ca a fost tras pe sfoara. Abia reuseste sa supravietuiasca glontului tras de asasin, dar dupa ce isi revine incepe o vendeta impotriva celor care l-au pacalit. De asemenea mai este ajutat si de un prieten vechi de-al sau, Cheech Marin, care devenise preot si a depus un juramant de non-violenta. In curand cei care l-au angajat si l-au inselat isi vor da seama ca trebuiau sa aiba grija sa nu fie ei cei vizati de Machete…

Get Him To The Greek (2010)

0 comentarii
http://www.altiusdirectory.com/Entertainment/images/get-him-to-the-greek-movie-poster.jpg
Un tanar ambitios in varsta de 23 de ani pe nume Aaron Greenberg este acceptat ca stagiar la o companie de inregistrari si i se incredinteaza misiunea aparent facila de a-l escorta pe starul rock britanic Aldous Snow de la Londra la Los Angeles pentru ca interpretul sa sustina un concert la L.A.’ Greek Theatre. Intrucat acest concert urmeaza sa fie primul dintr-un turneu de 100 milioane de dolari, iar Aldous Snow este capricios, excentric, greu de controlat, alcoolic, drogat si dependent de sex, Aaron Greenberg remarca faptul ca insarcinarea pe care a primit-o va necesita mobilizarea tuturor fortelor lui. Aldous Snow este un muzician talentat, care se afla in cautarea sensului vietii si a adevaratei iubiri, dar care nu renunta deocamdata la orgii si dezmat, chiar daca pare indragostit de vedeta pop Jackie Q. Chiar daca trebuie sa minta, sa il flateze pe cantaret si sa petreaca alaturi de el, idealistul absolvent de colegiu Aaron Greenberg nu se da inapoi de la nimic pentru a-si indeplini visurile.

★ PlaYOnS CommunitY ★