30 septembrie 2010

Video: INNA - Sun is up

0 comentarii
http://bravonet.ro/wp-content/blogs.dir/1/files/inna-sun-is-up/_mg_9660-as-smart-object-1-web.jpg
In sfarsit INNA si-a lansat videoclipul . Este unul de efct ! Are ritm si efecte vizuale ample ! Nu ma asteptam sa spun asta , dar : Bravo , INNA ! Videoclipul este unul foarte cool !
PS. : Bravo , INNA ! App : Maine : Ziua Meah !

Coperta album : Rihanna - Loud

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/rihanna-cover.jpg
Noul material al Rihannei va fi disponibil pe 16 noiembrie, iar pentru fanii care asteapta albumul, cantareata a prezentat coperta noului LP.
Rihanna a postat pe contul ei de Twitter imaginea care va fi folosita ca coperta de album.
Ce mai faceti? Aici aveti o particica din ‘LOUD’, daca vreti si mai multe detalii, intrati pe pagina mea de facebook…
Principalul single de pe album, ‘Only Girl’, a urcat pana pe locul 3 in top Billboard Hot 100, chiar in spatele single-ului sustinut de Utv ‘Love The Way You Lie’, care stationeaza pe pozitia a doua.
In promovarea noului ei album, Rihanna pregateste doua noi videoclipuri. Unul dintre ele este regizat de Anthony Mandler, pentru primul single extras de pe album, iar celalalt este facut in regia lui Phillip Andelman pentru single-ul ‘What’s My Name?’.
Pe langa acest proiect, Rihanna a inregistrat si un colind pentru Craciunul acesta. Titlul melodiei este ‘A Child Is Born’ si va aparea pe compilatia ‘NOW Christmas Vol.4′, ce va fi lansata pe data de 12 octombrie in Statele Unite.

★ PlaYOnS CommunitY ★