28 septembrie 2010

A fost aleasă Renesmee?

0 comentarii
http://static.cinemagia.ro/img/db/article/01/65/28/336800l.jpg?ts=1285681634
După ce acum câteva ore se anunţa că Maggie Grace, actriţa din Lost şi Taken, va apărea în cele două Breaking Dawn, iată că Empire descoperă o posibilitate mult mai interesantă în ceea ce priveşte distribuţia filmului: mica Renesmee, fiica popularilor Bella şi Edward (sau Jacob? :D).

Aceasta ar putea fi Mackenzie Foy, o actriţă de doar nouă anişori, pe care nu prea ai mai văzut-o la cinema. De fapt, cu excepţia unor mici roluri în seriale de televiziune, Foy este chiar o nou-venită în ceea ce priveşte ecranul.

Să nu intrăm în detalii în ceea ce priveşte motivul pentru care o puştoaică de nouă ani interpretează o nou-născută. Oricum, producătorii intenţionează să folosească o tehnologie similară celei din Strania poveste a lui Bejamin Button pentru a modifica vârsta personajului, lăsând-o pe Foy să apară în toate scenele lui Renesmee.

Noi n-am citit cărţile, dar cu siguranţă alegerea unei Renesmee potrivite este vitală pentru ultimele două părţi ale seriei. În galerie mai poţi vedea două fotografii cu cea asupra căreia se vor îndrepta toate privirile la anul.

Tu ce crezi, Mackenzie e suficient de simpatică pentru a fi Renesmee?

★ PlaYOnS CommunitY ★