24 septembrie 2010

Video: Smiley - Love is for free

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/smiley_09-1800art.jpg
Dupa succesul incontestabil cu Plec pe Marte, HaHaHa Production si CAT Music lanseaza in premiera pe www.smileyonline.ro videoclipul piesei Love is for free, al doilea single extras de pe albumul Plec pe Marte.
Regizat de catre Iulian Moga, videoclipul piesei infatiseaza povestea de dragoste dintre doi tineri, care pentru a-si implini iubirea au nevoie doar de prezenta celuilalt.
Love is for free este o piesa care te face sa te simti bine. Are un mesaj simplu si frumos: dragostea e peste tot si nu costa nimic. E cea mai usoara metoda sa fii fericit, declara Smiley.
La fel ca si celelalte colaborari ale lui Smiley, featuring-ul cu Pacha Man pentru Love is for free este o surpriza, reprezentand revenirea acestuia pe scena muzicala.
Desi a fost lansata de putina vreme, piesa Love is for free are deja un feedback extraordinar din partea publicului: peste 1 milion de ascultari numai pe canalul oficial de Youtube al HaHaHa Production, iar mesajele venite din partea fanilor fac din cel mai recent single Smiley, hit-ul toamnei.
Love is for free este compusa de Smiley, Don Baxter si Şerban Cazan pentru HaHaHa Production si face parte de pe albumul Plec pe Marte – album care a inregistrat deja cifre record de vanzare, fiind inca disponibil in magazinele de specialitate. Eu il am ! :P
Sursa : Utv.ro
Videoclipul piesei Love is for free poate fi vizionat mai jos:

★ PlaYOnS CommunitY ★