23 septembrie 2010

Katy Perry isi parodiaza videoclipul !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Katy-Perry-Sesame-Street.jpg
Katy Perry a fost invitata in emisiunea pentru copii Sesame Street ca sa se joace cu Elmo, una dintre cele mai cunoscute papusi ale show-ului.
In episodul acesta, cantareata vrea sa se joace cu micuta papusa rosie, dar Elmo nu prea are chef de joaca.
Perry incepe atunci sa cante o versiune copilareasca a melodiei ‘Hot N Cold’, cantand despre cum Elmo nu vrea sa se joace de-a “imbracatelea”. Cu toate ca ‘Sesame Street’ este o emisiune pentru copii, Perry a ales un outfit putin cam indecent pentru un astfel de show.
 

E gata scenariul ,,Robocalipsa" !

0 comentarii
 http://www.crunchgear.com/wp-content/uploads/2009/03/robocalypse.jpg
Prin luna martie a acestui an se zvonea că regizorul lui A.I. şi War of the Worlds a pus ochii pe cartea încă nepublicată a lui Daniel H. Wilson despre un război între roboţi şi oameni intitulată (cum altfel?) Robocalypse, pe care s-a gândit să o aducă pe marele ecran. Imaginaţi-vă un Jurassic Park cu monştri de oţel dezlănţuiţi, scăpaţi de sub control. Scenaristul lui Cloverfield, Drew Goddard, a fost angajat atunci să scrie adaptarea cărţii. Vestea bună, preluată de pe Moviefone, aceea că Goddard a terminat de curând scenariul şi l-a trimis la Dreamworks, dă acum naştere la speculaţii, întrebări şi dileme. Îi va plăcea lui Spielberg scenariul? Îşi va face timp să regizeze acest proiect? Sau va rămâne doar producător?

O menţiune demnă de luat în seamă ar fi că autorul romanului, Daniel H. Wilson, este un om de ştiinţă american, expert în robotică şi inteligenţă artificială. El este deja autorul a cinci romane cu şi despre roboţi, în care umorul se îmbină cu ştiinţa si detaliile tehnice reale, atribute care, sub bagheta unui regizor de talia lui Spielberg, s-ar putea materializa în ceva cu adevărat impresionant.

Ţi-ar plăcea să vezi Robocalypse pe marile ecrane sau te-ai săturat de roboţi?

Made For Each Other (2009) DVDRip

0 comentarii
http://www.traileraddict.com/content/unknown/madeforeachother.jpg
Se spune ca cea mai placuta latura a oricarei casnicii este consumarea ei, motiv pentru care, dupa trei luni in care a fost fortat de catre sotia lui Marcy la abstinenta totala, tanarul Dan se arunca intr-un moment de slabiciune in bratele unei alte femei pentru o scurta si pasionala partida de sex de o singura noapte, lipsita de complicatii romantice.
Chinuit de remuscari si sentimente de culpabilitate fata de Marcy, Dan se gandeste ca singura modalitate de a-si spala pacatele si de a indrepta eroarea pe care a savarsit-o este aceea de a o atrage pe sotia lui intr-o capcana, determinand-o sa il insele la randul ei. Beneficiind de ajutorul celui mai bun prieten al sau pe nume Mike, Dan incepe sa caute barbatul cel mai potrivit pentru a o cuceri pe nevasta lui si crede ca l-a gasit in persoana lui Mack Mackenzie.

Trailer : Gnomeo şi Julieta

0 comentarii
http://storage.canalblog.com/53/24/334316/56352252.jpg 
Putem vedea acum primul trailer la Gnomeo şi Julieta, o animaţie inspirată de piesa lui William Shakespeare, dar cu pitici de grădină.

Produs de Elton John (care şi compune şi interpretează melodii) şi regizat de Kelly Asbury, filmul spune povestea a doi pitici din grădini rivale, Gnomeo şi Julieta, care se îndrăgostesc în ciuda vrajbei dintre familiile lor.

Detaliul că piticii (sau gnomii) îşi pot vedea de treburile lor doar când asupra lor nu poposeşte nicio privire umană (ca în Povestea jucăriilor) va fi o importantă sursă de umor din noua animaţie, ca şi o mulţime de personaje secundare cu voci interpretate de Jason Statham, Michael Caine, Maggie Smith, Patrick Stewart sau Ozzy Osbourne.

Cei doi eroi au primit vocile lui James McAvoy şi Emily Blunt, iar glasul lui Elton John se va auzi pe coloana sonoră.

În România filmul se lansează pe 25 februarie 2011.

★ PlaYOnS CommunitY ★