18 septembrie 2010

Solitary Man (2009) DVDRip

0 comentarii
http://photogallery.filmofilia.com/data/media/571/solitary_man_poster_01.jpg
In urma cu 6 ani, Ben Kalmen era proprietarul unui lant de magazine ce comercializau automobile si un om de afaceri extrem de puternic si potent din punct de vedere financiar. Lacomia i-a generat insa o serie de probleme legale, iar scandalul monstruos ce a urmat l-a lasat fara loc de munca, asa cum numeroasele aventuri amoroase au accelerat sfarsitul casniciei cu Nancy si indepartarea de singura lui fiica si de nepotel. In prezent Ben Kalmen are aproape 60 de ani si este implicat intr-o relatie cu bogata Jordan, dar apetitul lui sexual insatiabil il impinge in continuare la infidelitate. Dupa ce o roaga pe Jordan sa intervina pe langa fostul ei sot sa il introduca in niste cercuri influente pentru a putea incepe o noua afacere in domeniul vanzarilor auto, Ben primeste sarcina de a o recomanda pe Allyson Langer, fiica actualei iubite, la un colegiu din vecinatate. Numai ca barbatul dependent de sex, care isi doreste sa ramana vesnic tanar motiv pentru care isi vopseste parul si se imbraca la fel ca la 30 de ani, se culca cu Allyson, iar atunci cand tanara ii povesteste mamei despre aceasta aventura pasagera relatia lui Ben cu Jordan este distrusa la fel ca si sansele sale de a primi finantarea dorita din partea fostului sot al acesteia.

Video : Rihanna - Who’s That Chick

0 comentarii
http://blog.singersroom.com/celebs/wp-content/uploads/2008/11/new-rihanna-cover-girl.jpg
Melodia pe care Guetta o avea pe iPhone nu se numeste Adrenaline Rush ci Who’s That Chick ! Din pacate pentru RiRi si din fericire pentru noi, videoclipul pentru Who’s That Chick a scapat pe net mult mai devreme decat ar fi trebuit iar fanii sunt in delir.
Nu se stie daca ar fi urmat sa fie un buzz single sau chiar ceva oficial, dar faza e ca suna foaaarte bine iar clipul este mult mai colorat decat tot ce a facut Rihanna pana acum – incluzand Rude Boy!
Ce credeti ca va face Rih in continuare? Eu cred ca daca va prinde melodia, o va lansa ca al doilea single de pe LOUD. Asteptam si o declaratie oficiala totusi .

★ PlaYOnS CommunitY ★