16 septembrie 2010

Video : Kelly Rowland - Rose Colored Glasses

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/kelly-rowland-rose-colored-glasses.jpg
Kelly Rowland, cantareata sustinuta si promovata de Utv, a decis sa-si incerce norocul pe piata americana cu doua noi single-uri, ‘Rose Colored Glasses’ si ‘Grown Woman’, in speranta ca una dintre melodii se va clasa in fruntea topurilor din State.
Single-ul ‘Rose Colored Glasses’ a fost lansat la sfarsitul lunii iunie pe posturile de radio, insa videoclipul melodiei a aparut de-abia saptamana aceasta. Videoclipul a fost filmat in 3D si a fost regizat de britanicul John Wadell, care a mai lucrat cu Nelly Furtado si Kelis la clipurile ‘Say it Right’ si ‘Acapella’.
Clipul se concentreaza pe durerea unei despartiri. Scenele sunt formate din cadre unice, pline de culori vii.
Acest videoclip a fost una dintre cele mai bune experiente pe care le-am avut. Am filmat o multime de clipuri, dar acesta a fost cel mai spectaculos datorita modului in care a fost filmat, lumina, cadrele – totul e foarte detaliat,” a declarat Rowland despre clip.
Mai jos puteti urmari clipul ‘Rose Colored Glasses’ in intregime:

Lady GaGa va juca in serialul CSI !

0 comentarii
 http://www.utv.ro/media/lady-gaga-bW-art5.jpg
Pentru a ridica ratingul serialului, producatorii francizei CSI aduc toate celebritatile muzicale in seria lor televizata.
Dupa ce i-au adus in serial pe Taylor Swift si Justin Bieber, producatorii CSI au vorbit si cu reprezentantii cantaretei Lady Gaga pentru o aparitie in CSI: Miami.
La fel ca Swift si Bieber, Lady Gaga este un mare fan al seriei. “Umbla zvonul ca Lady Gaga ar vrea sa joace in serial intr-un rol cu adevarat negativ,” a declarat starul Eva La Rue pentru E! Online. “Nu stiu daca o sa punem mana pe ea sau nu, dar daca ar fi asa, ar fi minunat!
Daca cantareata ar accepta oferta, acesta ar fi primul rol pentru Lady Gaga intr-un serial TV. “Nu vrea sa se joace pe ea din cate am inteles,” a continuat La Rue. “Vrea sa joace un personaj.” Pana acum, Lady Gaga si-a jucat propriul rol in ‘Gossip Girl’.

Disney urmează să producă Matched !

0 comentarii
http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/article/01/64/28/748228l-220x0-n-c95ca6ef.jpg
Disney şi Offspring Entertainment au achiziţionat de curand drepturile de ecranizare a romanului pentru tineri al lui Ally Condie, Matched, câştigând un adevărat război al ofertelor cu Paramount, anunţă Variety.

Romanul, prima parte a unei trilogii a cărei poveste de dragoste plasată într-o lume a viitorului a suscitat interesul multor edituri din New York, e deja privit ca un nou Twilight. Cartea nici nu a fost încă lansată, ea urmând să apară abia pe 30 noiembrie.

Acţiunea se petrece într-o societate a viitorului omnipotentă, în care omul îşi pierde libertatea de a alege, în schimbul unei vieţi ”perfecte”, în care trebuie să se bazeze pe Guvern indiferent că e vorba de serviciul pe care trebuie să şi-l aleagă sau cartea pe care trebuie să o citească. Personajul principal este Cassia, o adolescentă de 17 ani, care ajunge să pună la îndoială tot ce ştie despre lumea în care trăieşte atunci când trebuie să-şi afle partenerul de viaţă.

Inspiraţi de succesul seriei Twilight, cei de la Disney mizează pe audienţa feminină (şi nu numai), în a transforma şi această poveste într-una de mare succes !

★ PlaYOnS CommunitY ★