15 septembrie 2010

Good Hair (2009) DVDRip

0 comentarii
http://static.cinemagia.ro/img/db/movie/04/22/23/good-hair-545081l.jpg
Atunci cand Lola, fiica in varsta de 5 ani a actorului de comedie Chris Rock, a venit la tatal ei plangand si l-a intrebat de ce nu are si ea par bun, acestuia i-a venit ideea de a calatori de-a lungul si de-a latul Statelor Unite ale Americii si in India pentru a explora cultura negrilor si a intelege de ce oamenii acorda atat de multa atentie felului in care arata si fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a avea un par stralucitor si sanatos. Pentru a-i oferi Lolei un raspuns satisfacator, Chris Rock viziteaza temple indiene, saloane de infrumusetare, frizerii si laboratoare stiintifice, explorand modurile in care coafurile diferite ale negrilor le influenteaza acestora activitatile, relatiile sexuale si respectul de sine. Celebritati precum Nia Long, Kerry Washington, Raven-Symone, Maya Angelou, Ice-T, Paul Mooney sau reverendul Al Sharpton isi spun povestile de viata si relateaza observatiile lor cu privire la problema intretinerii podoabei capilare in societatea moderna, Chris Rock ajungand la concluzia ca afacerile cu par uman au luat proportii nebanuite in secolul XXI, dar de ele nu beneficiaza intotdeauna comunitatea negrilor.

Agatha Christie, sărbătorită de Google !

0 comentarii
http://www.google.ro/logos/2010/christie10-hp.jpg
Cei 120 de ani de la naşterea scriitoarei Agatha Christie sunt sărbătoriţi astăzi printr-un logo special care apare pe pagina principală a motorului de căutare Google, într-o serie deja binecunoscută.
Conform Cărţii Recordurilor, citată de enciclopedia online Wikipedia, Agatha Christie este cea mai bine vândută scriitoare de cărţi din toate timpurile. Conform Wikipedia, doar Biblia s-a vândut în mai multe exemplare decât cele 4 miliarde de exemplare pe care Agatha Christie le-a vândut.
De asemenea, Agatha Christie este scriitorul care a fost cel mai tradus, cărţile ei fiind traduse în cel puţin 100 de limbi. În afară de Agatha Christie, Google a mai sărbătorit şi alţi scriitori de talie mondială cum ari fi Hans Christian Andersen, dar şi oameni cunoscuţi din lumea culturii. 

★ PlaYOnS CommunitY ★