13 septembrie 2010

Splice (2010) DVDRip

0 comentarii
http://static.cinemagia.ro/img/db/movie/03/29/58/splice-246486l.jpg
Hibrid este un thriller care se desfăşoară în lumea ingineriei genetice şi poartă marca regizorului Vicenzo Natali, realizatorul filmului Cube, care a spart tiparele genului SF şi a făcut istorie. Protagoniştii sunt Adrien Brody (Fraţii Bloom, Pianistul, etc.), Sarah Polley  (Dawn of the Dead, Secret Life of Words, Mr. Nobody) şi Delphine Chanéac (Madame Hollywood, Brice de Nice).
Clive (Adrien Brody) şi Elsa (Sarah Polley) sunt adevărate superstaruri în lumea experimentelor genetice. Cei doi şi-au câştigat faima combinând ADN-ul provenit de la specii diferite de animale pentru a crea hibrizi bizari. Se iubesc unul pe celălalt la fel de mult precum îşi iubesc munca. Dar acum vor să treacă la nivelul următor al carierei lor, dar, poate, şi al evoluţiei: să combine ADN uman cu ADN animal.
Când li se refuză finanţarea, cei doi continuă experimentul în secret. Rezultatul este Dren (Delphine Chaneac): o creatură mai mult decât ciudată, o femelă parte om, parte animal, care se transformă dintr-un bebeluş în adult în doar câteva luni. Clive şi Elsa se luptă să o ţină ascunsă pe Dren, însă ceea ce aduce această creatură în viaţa lor va depăşi cele mai îndrăzneţe visuri ale lor, dar şi cele mai înfiorătoare coşmaruri.

Piranha (2010) TS-Rip

0 comentarii
http://images2.fanpop.com/image/photos/13800000/Piranha-3D-Poster-horror-movies-13894204-506-755.jpg
In fiecare an, mii de turisti isi petrec concediile pe malul Lacului Victoria, dornici sa inoate, sa se bronzeze, sa faca scufundari si sa se distreze. Bogatul si imoralul consumator de cocaina Derrick Jones este proprietarul unui yacht de lux botezat Barracuda si a venit in Arizona cu scopul de a realiza un film pornografic, motiv pentru care are nevoie de serviciile localnicului Jake Forester, fiul cel mare al serifului Julie Forester, pentru a identifica cele mai frumoase peisaje in care s-ar putea filma scenele erotice fierbinti. Desi mama lui il rugase sa ramana acasa si sa ii supravegheze pe fratii mai mici – Laura si Zane, Jake Forester ii mituieste pe cei doi copii si urca la bordul Barracudei pentru a fi impreuna cu Kelly, fata pe care o iubeste. Un seism subacvatic produs la mare adancime ridica la suprafata o armata de pesti piranha flamanzi, care se reped deopotriva asupra pescarilor si a turistilor neprevazatori si ii devoreaza. Seriful Julie Forester, adjunctul Fallon, biologul marin Goodman si scufundatorii Novak, Paula si Sam trebuie sa gaseasca o solutie de a inchide plaja si de a anihila periculosii piranha inainte ca trupurile mutilate si fara viata ale turistilor sa impanzeasca apa, dar si inainte ca ei insisi sa cada prada monstrilor.

Resident Evil Afterlife (2010) TS-Rip

0 comentarii
http://www.filmetari.com/wp-content/uploads/2010/06/resident-evil-afterlife-poster-480x711.jpg
Cea de-a patra parte a francizei “Resident Evil”, care are la baza un joc video de succes, recurge pentru prima data la tehnologia 3D. “Resident Evil: Afterlife” este un horror science-fiction al carui personaj principal este Alice, o supravietuitoare a periculosului virus care a lovit si devastat orasul Los Angeles cu cinci ani in urma si care a transformat pe toti cei infectati in zombii. Luptandu-se in continuare cu Albert Wesker, presedintele corporatiei Umbrella, care si-a stabilit cartierul general la Tokyo si comunica prin intermediul hologramelor cu subalternii sai, curajoasa Alice beneficiaza de sprijinul neasteptat al vechii ei prietene Claire Redfield pentru a-i cauta pe supravietuitori si a-i conduce spre un loc in care sa se simta in siguranta. Atunci cand Alice si camarazii ei ajung in Los Angeles, constata faptul ca metropola este condusa de catre o armata formata din mii de morti vii care vor sa ii atraga intr-o capcana mortala. Alice reuseste insa sa elibereze din inchisoare o serie de persoane necontaminate de virus, printre care si Chris Redfield, fratele mai mare al lui Claire.

Video : Morandi - Rock the world

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Morandi.jpg
A apărut în sfârşit videoclipul “Rock The World” al băieţilor de la Morandi. Deşi am aşteptam ceva timp, rezultatul este unul foarte bun, se vede că s-a muncit, iar trupa merită tot respectul nostru pentru că încearcă să facă lucrurile într-o manieră diferită.
Eu îi felicit şi le urez mult succes pentru că merită. Cum vi se pare?
Sursa : Bravonet.ro

Câştigători Video Music Awards 2010!

0 comentarii
http://thatgrapejuice.net/wp-content/uploads/2010/08/vma-2010.jpg
Festivitatea Video Music Awards 2010 a avut loc aseară în Los Angeles, motiv pentru care o mulţime de vedete şi-au făcut apariţia. Cum blogul nostru este unul despre muzica și filme era normal sa postam câștigătorii . :D Aşa cum era de aşteptat, Lady Gaga a fost regina serii, reuşind să câştige 8 trofee, inclusiv cel pentru Video Of The Year.
Video of the Year:
Lady Gaga – Bad Romance
Best Male Video:
Eminem – Not Afraid
Best Female Video:
Lady Gaga – Bad Romance
Best New Artist:
Justin Bieber Featuring Ludacris – Baby
Best Hip Hop Video:
Eminem – Not Afraid
Best Pop Video:
Lady Gaga – Bad Romance
Best Dance Video:
Lady Gaga – Bad Romance
Best Rock Video:
30 Seconds To Mars – Kings and Queens
Best Collaboration:
Lady Gaga Featuring Beyoncé – Telephone
Best Choreography:
Lady Gaga – Bad Romance
Best Editing:
Lady Gaga – Bad Romance
Best Art Direction:
Florence + the Machine – Dog Days Are Over
Best Direction:
Lady Gaga – Bad Romance
Best Cinematography:
Jay-Z & Alicia Keys – Empire State of Mind
Best Special Effects:
Muse – Uprising
Breakthrough Video:
The Black Keys – Tighten Up

★ PlaYOnS CommunitY ★