10 septembrie 2010

Coperta album : Rihanna - Only Girl

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/rihanna-only-girl-cover-art.jpg
Purtand absolut nimic, Rihanna tine in brate o rochie de trandafiri astfel incat sa-si acopere partile intime.
Coperta single-ului ‘Only Girl’ a aparut la scurt timp dupa ce melodia a debutat la posturile de radio din State. Pe coperta, cantareata sta dezbracata in genunchi, cu o peruca rosie pe cap si cu o rochie in brate, care ii acopera cat de cat modestia.
‘Only Girl’ este confirmat ca prim single al urmatorului ei album, intitulat ‘Loud’ si programat pentru lansare in luna noiembrie a acestui an. Melodia va fi disponibila pentru download digital pe iTunes incepand cu data de 21 septembrie.
Daca va intrebati cum o sa fie noul album al Rihannei, cantareata a dat deja un raspuns in aceasta privinta.
Pe acest album o sa fiu pur si simplu EU, pentru ca asta iubiti voi mai mult si asta ma face pe mine sa ma simt mai bine. Pentru mine, albumul este zgomotos (LOUD), distractiv, jucaus si energic.”
http://www.utv.ro/media/rihanna-only-girl-cover.jpg

The Other Guys (2010) DVDSCR

0 comentarii
http://static.cinemagia.ro/img/db/movie/04/33/08/the-other-guys-862674l.jpg
Allen Gamble si Terry Hoitz sunt doi detectivi new yorkezi cum nu se poate mai diferiti unul de celalalt, care sunt fortati sa lucreze in echipa din pricina unui incident public jenant in care a fost implicat cel de-al doilea. Allen Gamble este pasnic si calm, preferand siguranta muncii de birou in locul raidurilor periculoase de pe strazile metropolei si ingropandu-se in fiecare zi in hartii, in vreme ce Terry Hoitz este temperamental si dornic de actiune, simtindu-se impovarat de sarcina de a sta pe scaun si a se dedica activitatilor administrative cand exista atatia infractori care, o data capturati si trimisi in spatele gratiilor, i-ar putea asigura celebritatea si un statut privilegiat printre politisti. Singurul lucru care ii uneste pe cei doi camarazi este admiratia pentru politistii de top Danson si Highsmith, pe care ii adolatrizeaza si in locul carora si-ar dori sa fie. Insa atunci cand lui Gamble si Hoitz li se ofera oportunitatea de a se ridica la standardele inalte impuse de catre Danson si Highsmith, situatia nu evolueaza conform planului initial al celor doi.

The King Of Fighters (2010) DVDRip

0 comentarii
http://1.bp.blogspot.com/_As6rLGYfOto/TBj7fpncVlI/AAAAAAAAAew/08O83aQx6fU/s1600/king-of-fighters-poster.jpg
Inspirat din faimoasa franciza de jocuri video, The King of Fighters va fi un film de actiune cu elemente de SF, in care vom avea ocazia de a urmari nenumarate scene de batai foarte spectaculoase intr-un cadru narativ care se vrea original. Povestea va urmari triulatiile a trei clanuri legendare in continuu transportate in alte dimensiuni de catre o forta malefica pusa pe rele. In fiecare dimensiune in care se trezesc, membrii respectivelor clanuri sunt obligati sa faca fata “localnicilor” care-si apara teritoriul si existenta. Intre timp trebuie sa gaseasca o modalitate de a contracara influenta crescanda a intunecatei figuri care nu vrea altceva decat dominatie absoluta asupra universului.

Wild Target (2010) DVDRip

0 comentarii
http://static.cinemagia.ro/img/db/movie/48/25/00/wild-target-296079l.jpg
Dupa ce reuseste o escrocherie de proportii, deposedandu-l pe mafiotul Ferguson de suma de 900.000 de lire sterline prin vanzarea unui tablou fals ce reprezinta un autoportret al lui Rembrant, excentrica si frumoasa cleptomana Rose devine tinta asasinului de elita Victor Maynard, un barbat taciturn si singuratic, care provine dintr-o familie cu traditie in domeniul crimelor la comanda si care ar face orice pentru a fi pe placul mamei sale Louisa. Desi renumit pentru eficienta cu care isi indeplineste misiunile, Victor Maynard cade prada farmecului lui Rose si, nu numai ca ii cruta acesteia viata, dar se transforma si in protectorul ei si al unui tanar neajutorat pe nume Tony, care a asistat in mod accidental la asasinarea unei garzi de corp a lui Ferguson si acum se afla in pericol. Furios ca Rose l-a inselat in afaceri si a scapat nepedepsita, iar cel mai bun asasin profesionist din lume nu mai este in slujba lui, mafiotul Ferguson il trimite pe sadicul Dixon sa ii anihileze pe cei doi tradatori si sa duca la capat sarcina pe care Victor Maynard a abandonat-o.

Step Up 3D (2010) TS-Rip

0 comentarii
http://cscara.com/wp-content/uploads/2010/08/Step-Up-3D-Movie-Poster.jpg
Când Scoala de Arte Maryland (MSA) călătoreşte la Paris pentru o competiţie internaţională de dans, unul dintre dansatori, Moose, pierde zborul către Baltimore. El se împrieteneşte cu un american şi cu un francez. Ei îl duc pe Moose într-o locaţie cu dansuri subterana din Paris iar după ce va face impresii toşi dansatorii se vor pregăti pentru un concurd de dans. Înainte de marele eveniment mişcările lor sunt furate de o echipă adversă. Moose cere ajutor colegilor de la MSA din Baltimore. Va putea Moose cu ajutorul trupei de la MSA şi ajutorul trupei franceze să pregătească un număr nou de dans în ultimul minut? Vor fi suficienţi de buni a-i bate pe cei mai buni dansatori al dansului de strada (street dance)?

★ PlaYOnS CommunitY ★