4 septembrie 2010

Why Did I Get Married Too (2010) DVDRip

0 comentarii
http://www.gospelmusicbites.com/wp-content/uploads/2010/06/why_did_i_get_married_too_poster-400x592.jpg
Patru cupluri de prieteni din perioada colegiului se reunesc in fiecare an pentru a-si petrece impreuna concediul, analizandu-si casniciile si impartasindu-si noutatile aparute in vietile si carierele lor. Saptamana intima petrecuta in paradisul natural numit Bahamas este tulburata de venirea lui Mike, fostul sot al Sheilei, care este decis sa o recucereasca pe aceasta si sa ii saboteze mariajul recent incheiat cu Troy. Ceilalti membri ai grupului isi dau seama ca nici ei nu sunt imuni la provocarile pe care le implica o relatie stabila si isi pun intrebari cu privire la fidelitatea si loialitatea partenerilor lor de cuplu. Astfel, Angela se teme ca sotul ei Marcus nu ii poate ramane fidel acum cand s-a transformat intr-o vedeta de televiziune, Dianne si Terry resimt din plin efortul de a-si creste copiii, iar psihologul de succes Patricia, care s-a obisnuit sa studieze pana in cele mai mici detalii relatiile altora, constata ca si casnicia ei aparent perfecta cu Gavin a inceput sa aiba fisuri.

Video : Selena Gomez - A Year Without Rain

0 comentarii
http://www.divercitycafe.ro/wp-content/gallery/official-artwork-selena-gomez-a-year-without-rain/selena1.jpg
Wow! Melodia suna foaarte bine iar videoclipul arata si mai bine. Selena Gomez a reusit sa ne demonstreze ca s-a maturizat in A Year Without Rain . Eu cred ca aceasta piesa este mai buna decât orice piesa a lui Miley Cyrus !
Clipul aduce multa calitate si nu e atat de copilaros precum celelalte single-uri ale artistei. Si imi place cum se schimba vremea si tot mood-ul acolo in final. Recunosc ca sunt surprins de hit-ul A year Without rain .
P.S : Aceasta postare a fost prima data cu Sneek Peak -urile videoclipului . Numai ca acesta a apărut mai devreme . :)
 

★ PlaYOnS CommunitY ★