3 septembrie 2010

The Experiment (2010) DVDSCR

0 comentarii
http://static.cinemagia.ro/img/db/movie/48/59/44/the-experiment-339281l.jpg
Filmul este un remake al thriller-ul psihologic german “Das Experiment”, regizat de Oliver Hirschbiegel in anul 2001. Actiunea este concentrata in jurul unui grup de oameni obişnuiţi , recrutati si convinsi “contra cost” să-şi asume rolurile de gardieni şi prizonieri , ca parte a unui studiu de cercetare. Experimentul stiintific urma sa analizeze modulul în care efectele de putere şi de control atribuite prin aceste roluri, afecteaza participanţii .Avand nevoie urgenta de bani , Travis , accepta oferta aparuta intr-un anunt de ziar si impreuna cu ceilalti participanti se lasa partasi experimentului .Totul decurge normal pana cand Barris , unul din oamenii normali , caruia i s-a atribuit rol de paznic ajunge sa fie “orbit” de puterea avuta si declara razboi prizonierilor ce il au ca lider pe Travis .De aici apare o lupta pe viata si pe moarte pentru supravietuire . Povestea se bazează pe un incident de la Universitatea Stanford în 1971, în care printr-un experiment s-a căutat sa se afle cum ar reacţiona oamenii obişnuiţi într-o situaţie limita petrecuta intr-o închisoare .

Eminem si Rihanna pe primul loc 7 saptamani la rand !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/eminem-rihanna1.jpg
‘Love the Way You Lie’ ramane lider in topul american al melodiilor pop pentru a saptea saptamana consecutiva, urmat de cea mai noua melodie semnata de Katy Perry, ‘Teenage Dream’.
Eminem si Rihanna au reusit sa ramana timp de sapte saptamani pe primul loc cu ‘Love the Way You Lie’, in timp ce Ke$ha marcheaza cel de-al patrulea ei hit de top 10. Katy Perry l-a depasit pe Tayo Cruz cu ‘Teenage Dream’, iar single-ul rapperului, ‘Dynamite’, coboara pe locul 3.
Enrique Iglesias si Usher pastreaza locurile patru si cinci, cu ‘I Like It’ si respectiv ‘DJ Got Us Fallin’ in Love’, iar Ke$ha aterizeaza pe locul 10 cu ultimul ei single ‘Take It Of’. Kid Cudi revine puternic pe locul 22 cu cel mai nou single al lui ‘Erase Me’.
Pe locul sase in topul american stationeaza Bruno Mars cu ‘Just the Way you Are’, in timp ce Katy Perry e prezenta cu doua melodii in primele 10 hit-uri din State, pe locul 3 cu ‘Teenage Dream’ si pe 7 cu ‘California Gurls’.
Mai jos puteti asculta ‘Love The Way You Lie’, liderul topului pop american:

Ozzy Osbourne pentru prima data in Romania !

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/VizualconcertOzzy-arte.jpg
Fun Time Production îl aduce în premieră în România pe legendarul artist Ozzy Osbourne.
Concertul va avea loc pe data de 2 octombrie la Zone Arena şi face parte din turneul mondial de promovare a noului album, “Scream”, care a fost lansat pe data de 15 iunie.
Cariera lui Ozzy Osbourne se intinde pe patru decenii si muzica sa este la fel de semnificativa azi ca intotdeauna. In orice zi, muzica sa poate fi auzita la evenimente sportive, in filme, reclame TV, jocuri video sau pe propriul iPod. Ozzy nu e doar o legenda si un idol, e un pionier in genul sau muzical.
A deschis drumul pentru nenumarate trupe, oferindu-le sansa marii lansari, lundu-i cu el in turneu sau prin Ozzfest, festivalul sau de metale, care a implinit 13 ani. Ozzy a deschis drumul si pentru celebritati care azi au propriul show TV (desi nu suntem siguri ca doreste sa fie mentionat pentru asta).
Ozzy a fost mereu un inovator. El conduce, altii-l urmeaza. A fost primul front man care a parasit o trupa cu succes urias, pentru a urma o cariera solo cu un succes similar sau poate chiar mai mare. A fost primul artist care a avut propriul festival itinerant, rock/metal. A fost prima celebritate cu care s-a realizat un program TV din categoria ‘reality’. Fara dubiu, impactul lui Ozzy va fi resimtit de generatiile viitoare.

★ PlaYOnS CommunitY ★