2 septembrie 2010

Dragon contra avion in Sucker Punch !

0 comentarii
http://static.cinemagia.ro/img/db/article/01/63/16/519066l.jpg?ts=1283426950
Legile fizicii au fost cu voluptate încălcate în Inception, dar seria de filme în care noi tărâmuri ale imaginaţiei zic "la naiba cu Newton şi mărul lui!" nu se opreşte aici. Pe 4 ianuarie apare Sucker Punch, unde Zack Snyder (300, Watchmen) aruncă la grămadă cam orice, iar noua fotografie publicată pe site-ul regizorului stă dovadă.
În anii '50, tânăra şi frumoasa Babydoll (Emily Browning) este închisă într-un sanatoriu de tatăl ei vitreg, care-i convinge pe doctori s-o lobotomizeze. Tânăra mai are doar cinci zile până la operaţie şi, ca să fugă de durere şi de ceea ce-o aşteaptă, se imaginează într-o realitate paralelă unde începe să-şi plănuiască evadarea. Ajutată de alte patru "nebune", va trebui să fure cinci obiecte pentru a scăpa până nu e prea târziu.
Snyder se inspiră din aproape orice gen de filme, de la cele cu gangsteri la fantasy-urile bazate pe romanele lui Tolkien, pentru a pune cap la cap una dintre cele mai vizuale producţii ale anului viitor.
În România Sucker Punch se lansează pe 1 aprilie, în format 3D şi probabil şi IMAX.
Poţi vedea fotografia la rezoluţie mare în galeria acestui articol, iar mai jos trailerul filmului. Poate că e o dudă, dar cu siguranţă o dudă care arată bine!

Abandoned (2010) DVDRip

0 comentarii
 http://static.cinemagia.ro/img/db/movie/46/25/45/abandoned-700940l.jpg
 Desi i-a decedat mama si urmeaza un tratament cu antidepresive, viata lui Mary Walsh pare sa fi intrat pe un fagas normal de cand s-a implicat intr-o relatie amoroasa cu Kevin Peterson. Atunci cand isi interneaza iubitul la un spital din Los Angeles pentru a fi operat de catre medicul ortoped Harding la ligamentele de la genunchiul stang, Mary nu banuieste ca este inceputul unui cosmar in care va afla adevaruri dureroase si socante despre persoana draga. Kevin dispare in mod misterios din salon, functionara de la registratura pretinde ca nu exista niciun pacient inregistrat cu acest nume, chirurgul Harding pare sa fie plecat in concediu, iar asistenta Amanda nu face parte din personalul spitalului. Intrigata si disperata in acelasi timp, Mary Walsh apeleaza la ajutorul politistului Franklin, care nu are insa mai mult succes decat ea in elucidarea enigmei si in rezolvarea cazului. Intrucat psihiatrul Markus Bensley o declara instabila mintal, Mary Walsh nu este luata in serios de nimeni, nici macar atunci cand un necunoscut ii cere o recompensa scandalos de mare pentru a-si recupera partenerul de viata.
Acesta este ultimul film al actriței Brittany Murphy  care a decedat pe 22 Decembrie 2009 .

★ PlaYOnS CommunitY ★