1 septembrie 2010

James Cameron , critici dure cu privire la ,,Piranha 3D"

0 comentarii
 http://ramascreen.com/wp-content/uploads/2010/07/piranha_3d1-1024x521.jpg
Copiii mari de la Hollywood nu prea-şi pot ţine gura închisă şi au impresia că, dacă li se face o critică, trebuie obligatoriu să reacţioneze, chiar dacă argumentele sunt rizibile.
În cursul zilei de ieri, James Cameron a făcut câteva comentarii acide la adresa lui Piranha 3D, horror-ul cu peşti ucigaşi care a fost convertit la "noua" tehnologie după terminarea filmărilor. Criticile lui Cameron sunt deja ştiute (convertirea trivializează 3D-ul şi face spectatorii să-şi piardă încrederea în posibilităţile tridimensionalului), dar reacţia echipei lui Piranha 3D este nouă!
Mai exact, producătorul Mark Canton spune despre comentariile lui Cameron că sunt "dezamăgitoare" şi seria epitetelor continuă cu "ridicole", "autoflatante" şi "jignitoare". Cea mai amuzantă parte este cea în care Canton îi reproşează regizorului lui Avatar că desfiinţează Piranha 3D numai pentru că a fost concediat de la cârma acestui film în 1981!
Totul devine şi mai amuzant când, uitând că James Cameron se referea strict la convertirea 3D, Canton enumeră regizori celebri (Coppola, Scorsese) care şi-au început cariera cu filme de gen.
Trebuie precizat că Piranha 3D, surprinzător de bine primit în toată lumea (de unde şi decizia de a se face o continuare), nu a fost deloc lăudat pentru componenta tridimensională, ci pentru energie, umor, exagerări simpatice şi aşa mai departe.
Filmul se lansează la noi pe 1 octombrie. ( de ziua mea :D )
Eu astept cu mare nerabdare filmul . Cred ca va fi un film destul de bun .
Apropo : Știați ca în acest film s-a folosit cea mai mare cantitate de sânge fals ??

★ PlaYOnS CommunitY ★