30 august 2010

Toy Story 3 a depăşit miliardul de dolari !

0 comentarii
http://www.carycitizen.com/wp-content/uploads/2010/06/Toy-Story-3-Photo1.jpg

Vineri, Toy Story 3 a devenit cel de-al şaptelea film din istorie cu încasări de peste un miliard de dolari. Mai mult, până duminică, finalul trilogiei jucăriilor a reuşit să devină al şaselea cel mai popular film al tuturor timpurilor, întrecând The Dark Knight.

În orice caz, Toy Story 3 este prima animaţie care depăşeşte pragul de un miliard. Avantajul oferit de tratamentul 3D complică analizele din punctul de vedere al numărului de spectatori avut de animaţia Disney, aceasta fiind întrecută, anunţă boxofficemojo, de Shrek 2, Finding Nemo şi The Lion King.

Cele mai puternice pieţe pentru Toy Story 3 au fost Statele Unite, unde filmul a avut încasări de 405 milioane de dolari, Japonia (127 milioane) şi Marea Britanie, unde cele 104 de milioane încasate fac reuşita Disney să se apropie periculos de ocupanţii primelor două locuri, Mamma Mia! şi Titanic.

Toy Story 3 este al doilea film Disney care depăşeşte pragul de un miliard de dolari în 2010, după ce Alice în Ţara Minunilor reuşea aceeaşi performanţă acum câteva luni, oprindu-se la 1,024 miliarde de dolari încasări.

★ PlaYOnS CommunitY ★