26 august 2010

Gala Premiilor Emy in direct pe HBO !

0 comentarii
http://www.hbo.ro/siteimages/movieimages/-66000/-66261_-_375.jpg
HBO va difuza în direct Gala Premiilor Emmy, în versiunea originală. Şi în acest an HBO se află în fruntea clasamentului general al nominalizărilor, având un total de 101 de nominalizări.
Printre serialele care au primit nominalizări se numără producţiile originale HBO “True Blood”,” Big Love”, “Hung” şi “Curb your enthusiasm”, seriale pe care şi publicul din România le poate urmări la HBO.Ceremonia va putea fi urmărită în direct pe 30 august, de la ora 03:00 a.m., iar pe 31 august de la ora 20:00, veţi putea urmări versiunea editată şi subtitrată.

Letters To God (2010) DVDRip

0 comentarii
http://i.tmi.tc/images/p/16648.jpg
Inspirat din fapte reale , Letters To God (Scrisori catre Dumnezeu) prezinta povestea unui baiatel care lupta impotriva cancerului rugaciunile transformandu-se in scrisori catre Dumnezeu in care il roaga sa aduca sanatate si iubire in mica comunitate in care locuieste.Pentru el Dumnezeu este un profesor si un prieten care il ajuta sa treaca peste aceasta boala crunta.Postasul din cartier care traieste o viata tulbure , gaseste in continutul scrisorilor baiatului calea de a rezolva problemele si de al aduce inapoi pe fiul lui , pierzandu-l din cauza dependentei de alcool.Filmul Letters for God este un film despre efectul pe care il aduce in baietel in familie,intre prieteni lui si in mica comunitate in care traieste.


Centurion (2010) DVDRip

0 comentarii
http://www.traileraddict.com/content/magnet-releasing/centurion.jpg
In anul 117 i.e.n., in timpul invaziei provinciei Britannia de catre armatele romane, un atac surprinzator al pictilor asupra unui fort roman situat in regiunea de granita decimeaza o intreaga legiune, singurul supravietuitor fiind Quintus Dias. Luptandu-se pentru a ramane in viata in spatele liniilor inamice, centurionul Quintus Dias se alatura legendarei Legiuni a IX-a condusa de catre generalul Virilus, care are ordin sa ii stearga pe picti de pe fata pamantului si sa il ucida de liderul acestora pe nume Gorlacon.
Una dintre cele mai de temut adversare ale soldatilor romani este Etain, o razboinica cu infatisare salbatica a pictilor, careia romanii i-au omorat toata familia, au schingiuit-o retezandu-i limba si i-au transformat viata intr-un cosmar. Etain doreste cu orice pret sa se razbune pentru chinurile indurate de-a lungul timpului din cauza romanilor, fiind insetata sa verse sangele acelora care au lasat-o singura pe lume si incapabila sa vorbeasca, reducand-o astfel la conditia de animal. Intrucat darul vorbirii i-a fost furat, femeia devenita o intruchipare vie a zeitei razbunarii si-a dezvoltat foarte mult celelalte simturi, in special vazul si auzul, ceea ce a metamorfozat-o intr-o rivala redutabila.

22 Bullets (2010) R5-Rip

0 comentarii
http://liveforfilms.files.wordpress.com/2010/02/poster-limmortel.jpg
Realizat dupa un roman scris de Franz-Olivier Giesbert si inspirat din fapte reale, filmul ne prezinta viata unui gangster, Charly Matteï, retras din activitati ilegale si crime, in urma cu 3 ani. Acum are o familie pe care o iubeste si isi dedica viata ce i`a ramas in intregime sotiei si celor 2 copii ai sai. Dar intr`o dimineata rece de iarna, se incearca asasinarea sa intr`o parcare subterana din Marsillia …. 22 de gloante …. in ciuda eforturilor asasinilor, va supravietui …. Filmul a avut productia in anul 2008 – 2009 dar pe parcursul filmarilor, scenariul s`a modificat de cateva ori deoarece au aparut noi elemente din viata gangsterului Charly Matteï astfel incat a trebuit sa fie re-filmate aproape toate scenele, filmul fiind pre-lansat in cinematografe in data de 19 Martie 2010. Atat scenaristii cat si producatorii au avut de suferit pierderi materiale si financiare in urma catorva atentate de sabotare a filmarilor si discreditare a filmului, facute de rivalii lui Charly Matteï.

★ PlaYOnS CommunitY ★