25 august 2010

Cemetery Junction (2010) DVDRip

0 comentarii
http://i326.photobucket.com/albums/k404/jcberry526/Movies/cemetery-junction-poster-3-2-10-kc.jpg
Comedia “Cemetery Junction” relateaza povestea amuzanta, emotionanta si universal valabila a trei tineri trecuti de 20 de ani din orasul britanic Reading, care lucreaza la compania de asigurari “The Prudential”, sunt buni prieteni si isi petrec timpul liber consumand bauturi alcoolice, agatand fete, glumind si batandu-se. Freddie Taylor isi doreste sa avanseze in cariera si sa plece din acest orasel mort, in vreme ce carismaticul Bruce Pearson si adorabilul ratat Snork sunt autosuficienti si multumiti de existenta banala pe care o duc in Anglia anilor ‘70. Colegul lor Mike Ramsay este un oportunist care le da batai de cap si care se implica intr-o idila cu fiica sefului companiei de asigurari. Atunci cand Freddie Taylor primeste o noua slujba de comis-voiajor si o reintalneste pe Julie, iubita lui din perioada scolii, cei trei amici sunt fortati sa faca alegeri dificile, care le vor schimba vietile pentru totdeauna.

Se caută actori pentru Misiune imposibilă 4

0 comentarii
http://filme.acasa.ro/images/newfilme/mare3/21042_mission-impossible-iii-2006.jpg
Paramount Pictures şi regizorul Brad Bird au început probele pentru a găsi actori pentru Misiune imposibilă 4, noul film cu agentul Ethan Hunt.

Probele vor reprezenta scene în care actorii apar faţă în faţă cu Tom Cruise, iar primii vizaţi sunt Kevin Zegers, al cărui Vampire va apărea în cursul lui 2011, Christopher Egan din Letters to Juliet şi Anthony Mackie (foto), aflat în distribuţia oscarizatului The Hurt Locker.

Cei trei actori sunt atât de diferiţi încât e puţin probabil ca aceştia să dea probă pentru acelaşi rol, ceea ce sugerează că ar putea fi adevărate zvonurile conform cărora Ethan Hunt nu va mai fi starul noii misiuni, ci doar liderul sau doar consilierul unei noi echipe super-antrenate de agenţi.

Filmul este programat să apară în Statele Unite pe 16 decembrie 2011.

★ PlaYOnS CommunitY ★