22 august 2010

Cameron Diaz, cel mai periculos star ...

0 comentarii
 http://www.hair-styles.org/cameron-diaz-picture-001.jpg
Compania specializată pe antiviruşi McAfee a realizat un studiu din care reiese că o căutare online după numele actriţei Cameron Diaz are cele mai mari şanse să te ducă la un site plin de viruşi. Compania a folosit numele actorilor celebri împreună cu alte cuvinte uzuale cum ar fi "downloads", "wallpaper", "photos" şi "videos", iar în cazul lui Cameron Diaz şansa de a intra pe un site suspect este de una la zece. Şansele se dublează pentru combinaţia "Cameron Diaz and screensaver".

Diaz, pe care ai putut-o vedea recent în Întâlnire explozivă, este urmată în top de Julia Roberts şi Jessica Biel, ultima fiind ocupanta locului întâi anul trecut. Gisele Bundchen, Brad Pitt, Adriana Lima, Jennifer Love Hewitt (la egalitate cu Nicole Kidman) ocupă următoarele poziţii ale clasamentului, pe ultimele locuri din top ten aflându-se Tom Cruise, Heidi Klum la egalitate cu Penelope Cruz şi, pe locul zece, Anna Paquin.

Cu toate acestea McAfee anunţă că anul acesta căutările pe internet au fost mai sigure decât în anul anterior. La întrebarea dacă numele lui Cameron Diaz nu ar mai trebuit căutat cu motoarele de căutare, reprezentanţii companiei au declarat că orice căutare ar trebui făcută "cu grijă".

Marmaduke (2010) DVDRip

0 comentarii
http://onemoviefiveviews.files.wordpress.com/2010/06/marmaduke-poster.png
Inspirat din benzile desenate create de catre Brad Anderson incepand cu anul 1954 si publicate in diverse ziare nord-americane si nu numai, filmul “Marmaduke” imbina in mod armonios tehnologia live-action cu animatia computerizata si il are in centrul actiunii pe zvapaiatul si inimosul caine Marmaduke din rasa Marele Danez, care raspandeste haosul pe acolo pe unde trece. Atunci cand sotii Debbie si Phil Winslow se muta impreuna cu copiii lor Sarah si Brian din orasul lor natal din Kansas in Orange County – California, neastamparatul Marmaduke adopta imediat stilul de viata californian si declanseaza un razboi intre cainii de rasa si cainii fara pedigree. Tendinta lui Marmaduke de a intoarce totul cu susul in jos si de a lasa un dezastru in urma lui genereaza haos in locuinta familiei Winslow, iar Debbie si Phil se straduiesc in zadar sa-l controleze pe Marele Danez.

★ PlaYOnS CommunitY ★