19 august 2010

Fiti prieteni cu Inna si luati-i masInna !

0 comentarii
http://www.innaofficial.com/assets/posts/2010/08/687/inna_p_488.jpg
Unele îi vor formele, altele sau alţii s-ar putea să-i vrea maşina!
Asta, într-unul dintre, poate, cele mai mari concursuri făcute vreodată pe Facebook!
INNA a dat drumul la un concurs pe contul ei de Facebook. Ideea este că dacă în 48 de ore numărul ei de prieteni sare de pragul de 1 milion (acum are aproape 600.000), unul dintre fani se alege cu maşina cântăreţei, un Porsche Boxster. Câştigătorul va fi ales de INNA.
LOL!
Totuşi după cum se mişcă lucrurile, slabe şanse văd să adune măcar 100.000 de prieteni noi, darămite 400.000! Asta dacă nu cumva dă CNN-ul o ştire…
Totuşi, oare merită investiţia?
Sursa : Rimel.ro 

Seth Rogen, fantoma repetentă în Boo U !

0 comentarii
http://www.aceshowbiz.com/images/still/kung_fu_panda205.jpg
Studioul DreamWorks Animation, care a înregistrat anul acesta un mare succes cu How to Train Your Dragon, îl are pe Seth Rogen cap de afiş pentru următorul lor proiect, Boo U. Ideea pare parţial inspirată de animaţia Pixar Compania monştrilor, pentru că Boo U se bazează pe relaţia dintre fantome şi oamenii pe care acestea îi sperie.

Seth Rogen va fi protagonistul, o fantomă cu talent minim la speriat, de unde şi necesitatea de a se întoarce la liceu pentru a recapitula cele mai eficiente metode de a băga lumea în sperieţi.

Scenariul va fi scris de Jon Vitti (pe vremuri în echipa serialului The Simpsons), iar regizor va fi Tony Leondis (Igor).

Seth Rogen devine un obişnuit al DreamWorks Animations, după ce a fost Călugăriţa în Kung Fu Panda şi B.O.B. în Monsters vs. Aliens.

★ PlaYOnS CommunitY ★