7 august 2010

O mica pauza ...

0 comentarii
http://img.wallpaperstock.net:81/holland-country-wallpapers_4931_1024x768.jpgMâine ( Duminica 08.08.2010 ) voi pleca în tabără la Călimănești , Căciulata . Îmi voi lua laptop-ul , dar nu știu dacă au wireless :( . Ma voi întoarce Sâmbătă seara , si voi incepe sa postez din noau duminica !
Dacă nu vreți sa ratați filme noi sau bârfe accesați :

Video : Kanye West - Power

0 comentarii
http://www.utv.ro/media/Kanye-West-Power-Artwork-copy.jpg
Dupa cum a avertizat si acum cateva saptamani, Kanye West a spus ca nu este un videoclip ci o pictura miscatoare. Creat de artistul contemporan Marco Brambila, clipul incepe cu un cadru strans pe fata lui West.
In timp ce cadrul se largeste, il dezvaluim pe Kanye West (in toata splendoarea lui) infatisat ca un om puternic, stand impozant cu un lant greu de aur la gat printre femei atragatoare. Melodia se aude pe fundal, insa sunetul dispare dupa un minut.
Am spus clar la inceput ca nu vroiam neaparat sa iasa ca un videoclip,” a declarat Marco, regizorul “clipului”. “Vroiam sa fac ceva care sa semene cu un acompaniament vizual la melodie, asa ca nu trebuia sa aiba o lungime anume si nu trebuia sa contina intreaga melodie.”
Cu adevarat am prezentat single-ul intr-un fel diferit, mai proaspat, si a fost filmat intr-un singur cadru, fara taieri la montaj, fara playback si a iesit totul intr-un minut, un minut si jumatate…a parut perioada perfecta de timp pentru a face portretul video al melodiei.”
Mai jos puteti sa urmariti portretul video al noului single lansat de Kanye West, ‘Power’:

Video : Eminem ft Rihanna - Love The Way You Lie

0 comentarii
Finally a apărut clipul colaborării dintre Eminem şi Rihanna la piesa “Love The Way You Lie“. Acesta a fost regizat de Jpseph Kahn, iar actorii principali sunt Megan Fox şi Dominic Monaghan.
Ma asteptan ca Rihanna sa fie personajul principal al videoclipului dar asta e :( .
Megan Fox fură, practic, întreg videoclipul, mai ales că acesta abundă din plin cu secvenţe pline de pasiune nebună alternate cu altele de-o violenţă bolnavă.
Videoclipul realizat la piesa Love the Way You Lie, al lui Eminem şi Rihanna a avut premiera joi şi, spre supriza multora, Megan Fox şi Dominic Monaghan, actorul din serialul Lost, interpretează rolurile a doi iubiţi care trăiesc o relaţie de iubire ce evoluează de la pasiune pură la violenţă cruntă.
Secvenţele oscilează continuu între extaz şi agonie.
Povestea clipului redă, pare-se, relaţia tumultuoasă a rapperului cu fosta lui soţie, Kim.
Piesa este bestială iar asta se vede din rezultate frumoase pe care le-a obţinut deja în topurile din SUA. Însă, fără doar şi poate, refrenul cântat de Rihanna ridică piesa la un cu totul alt nivel.
Totuşi, este extrem de ciudat s-o auzi pe Rhanna să cântând: “I like the way it hurts” (Îmi place cum doare), nu vi se pare? :D

★ PlaYOnS CommunitY ★