6 august 2010

Lady Gaga : interviu socant pentru ,, Vanity Fair "!

0 comentarii
http://www.rimel.ro/wp-content/uploads/2010/08/lady-gaga-vanityfair.jpg
Intr-un interviu recent cu revista Vanity Fair, Lady Gaga a declarat ca incearca sa se abtina de la sex pentru ca ii este frica sa nu-si piarda energia creativa – “Am o superstitie ciudata – daca ma culc cu cineva cred ca imi fura creativitatea prin vagin“.
Cantareata recunoaste ca nu are incredere in nimeni si nu stie daca va avea vreodata. “Sunt tot timpul singura. Sunt singura cand sunt intr-o relatie. Asta e conditia de artist.” In legatura cu barbatii, Gaga a spus ca nu are noroc deloc, “Sunt atrasa in relatii care se termina prost. Iar in melodia mea – Bad Romance – ma intreb daca aceste relatii le gasesc eu sau ma gasesc ele pe mine. Sunt destul de celibatara acum; nu prea am timp sa ma intalnesc cu cineva.”
Gaga a vorbit si despre consumul de droguri, unde si-a amintit ultima ei cadere nervoasa: “Eram complet dusa cu capul si trecusem prin multe.” Cantareata consuma droguri, dar vrea ca fanii ei sa stie ca acesta nu este un exemplu bun de urmat.
Am trecut prin multe, dar nu vreau ca fanii mei sa faca ce am facut eu, sa creada ca daca fac asta vor fi grozavi. Ce a fost a fost. Totul este in trecut. A fost un punct josnic pe care l-am atins si care a dus la dezastru.”
Insa in loc sa se duca la dezintoxicare, Lady Gaga a ales sa “se duca acasa”.
Tot ceea ce pot sa spun e ca am atins fundul prapastiei si eram pe cale sa-mi pierd mintile. Mama mea stie adevarul despre acea zi si a tipat atat de tare in telefon, nu o sa uit niciodata. Ea mi-a zis ‘Vin dupa tine’.” Cantareata a povestit cum s-a dus la bunica ei din Virginia de Vest. “Am plans. I-am spus mamei mele ca viata mea s-a terminat si ca nu aveam nici o speranta, cu toate ca muncisem foarte mult si stiam ca sunt talentata. Ce-o sa ma fac acum? Iar maica-mea mi-a spus, ‘O sa te las sa mai plangi pentru cateva ore. Apoi dupa ce o sa te opresti din plans, o sa te aduni, o sa te intorci la New york si o sa dai lovitura.”
In interviul acordat revistei “Vanity Fair”, ea recunoaste ca inca mai consuma droguri, insa doar ocazional.
Nu vreau sa mint, o fac ocazional. Si cand spun ocazional, vreau sa spun poate de doua ori pe an. Nu mai pot sa consum cocaina“, marturiseste Gaga, care mai precizeaza ca este “inspaimantata” de heroina.

★ PlaYOnS CommunitY ★