5 august 2010

Justin Bieber isi face film biografic

0 comentarii
http://3.bp.blogspot.com/_OVP0mMNDDpQ/TFqSLZBFn_I/AAAAAAAABMs/2KqzzGqtlcI/s1600/Justin-Bieber_OTMHE-art3.jpg
Justin Bieber, cantaretul promovat de Utv, are de gand sa lanseze un film biografic 3D, ceea ce va marca debutul cantaretului in cinematografie.
De Sfantul Valentin vom lansa un film 3D in care va fi portretizata povestea mea” a scris artistul in varsta de 16 ani pe contul lui de Twitter. Filmul va fi regizat de castigatorul premiului Oscar Davis Guggenheim, iar pelicula va fi lansata in Statele Unite pe data de 11 februarie 2011.
Managerul cantaretului, Scooter Braun si presedintele Def Jam, L.A. Reid, vor produce filmul biografic care va contine si scene din turneul ‘My World Tour’.
Ce nebunie!! Filmul o sa fie lansat in cinematografe de Sf. Valentin 2011!!! O sa fie lansat in toata lumea datorita voua!! Sunt entuziasmat!! Povestea, melodiile si concertele. Va imaginati cat de mare o sa fie fruntea bodyguardului meu pe ecran. Lol. Scuze Kenny. Va iubesc,” a continuat Bieber sa comenteze pe Twitter.
Justin Bieber a ajuns celebru dupa ce a postat pe Youtube o melodie de la Ne-Yo cantata de el. Viata lui a fost surprinsa de camerele de luat vederi intr-un scurt-documentar intitulat “Jurnalul lui Justin Bieber”
Eu unul chiar m-am saturat de acest pustulica !La 16 ani are nevoie de film biografic și de memorii ?
Ce părere aveți ? Comentați !

★ PlaYOnS CommunitY ★