3 august 2010

To Save A Life (2009) DVDRip

0 comentarii
http://christianfamcounseling.com/To_Save_a_Life_poster_PNG_EXCELLENT_bigger.png
Filmul spune povestea lui Jake Taylor,un tanar baiat care le are pe toate: o bursa de baschet, prietena ideala si cei mai buni prieteni. Dar pus fata in fata cu cerintele multimii, Jake ii spune adio prietenului din copilarie, Roger. Izolat si tratat cu dispret, Roger isi duce mania la extrem cand intr-o zii vine in campus cu o arma. Cu toate ca incearca, Jake nu il poate opri pe Roger. Apoi evenimentele ce urmeaza ii schimba viata lui Jack. Remuscarile ca ar fii putut sa-i salveze viata lui Roger il omoara. In incercarea de a mantui, cauta un nou Roger printre tocilari,invisi si singuratici.Dar tot acest fapt il face pe Jack sa se intrebe in primul rand: “Cum vreau sa imi fie viata?” Un film pe care toti parintii si adolescentii trebuie sa il vada.

Justin Bieber isi scrie memorile la 16 ani !

2 comentarii
http://showbiznewsblog.com/wp-content/uploads/2010/05/Justin-Bieber4.jpg
Fani ai lui Justin Bieber, pregătiţi-vă ochii şi ochelarii pentru că în viitorul apropiat se vor lansa memoriile lui. Cartea despre viaţa puştiului de doar 16 ani se va lansa în numai câteva luni, se va numi “First Step 2 Forever: My Story” şi va conţine povestea puştiului încă de mic şi până în zilele noastre, plus o serie de poze exclusive. Ce spune Justin despre asta?

“În fiecare zi când mă trezesc mă simt binecuvântat şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta. Fanii mei au jucat un rol important în faptul că pot să-mi trăiesc visul şi le mulţumesc şi lor pentru asta. Sunt foarte încântat că pot să le împărtăşesc şi lor o parte din povestea mea, prin intermediul acestei cărţi!”

Nu stiu ce o fi in capul bietul puștan ! Nici n-a terminat liceul !

★ PlaYOnS CommunitY ★