2 august 2010

Selena Gomez si-a pierdut vocea ! :(

1 comentarii
 http://images.pictureshunt.com/pics/s/selena_gomez-2615.jpg
Selena Gomez era programata sa apara in emisiunea Lopez Tonight, insa cantareata si-a pierdut vocea in dimineata aceea. Cu toate astea, realizatorul emisiunii, George Lopez i-a oferit Selenei un dinavox – un aparat care transforma cuvintele scrise intr-o voce automatizata. Gomez si-a cerut scuze pentru vocea ei prin dinavox: “Imi cer scuze, sunt foarte suparata, dar macar e amuzant.”
Fara sa scoata nici un cuvant pe gura, Gomez a fost in stare sa rada de Justin Bieber. Ea a povestit – cu ajutorul dinavoxului – o intamplare cand ei doi trebuiau sa faca un duet impreuna. Inainte de concert, Bieber s-a dus la Selena si i-a cerut sa-si dea tocurile jos. Asta pentru ca nu vroia ca ea sa fie mai inalta decat el. Oare care a fost raspunsul cantaretei?
I-am spus: ‘Nu-mi dau tocurile jos. Esti scund, descurca-te cu asta.’
Gomez a recunoscut insa ca tine la Justin si ca ii place sa-i pronunte numele pe scena. “Il iubesc, il simt ca pe e un fratior mai mic. De asemenea imi place sa-i pronunt numele pe scena. Atunci cand nu sunt in apele mele si interpretez prost, ii spun numele iar publicul incepe sa aclame,” a spus Selena.
Interviul integral :

Inception : a treia saptamana pe primul loc !

0 comentarii
http://thetyee.cachefly.net/ArtsAndCulture/2010/07/15/inception.jpg
 Inception, noul film al lui Christopher Nolan, se află în continuare pe primul loc în box office-ul american. Pelicula a avut weekend-ul trecut încasări de 27,5 milioane de dolari şi a ajuns la un total de 193,3 milioane de dolari numai în Statele Unite.

Comedia Dinner for Schmucks, cu Steve Carell şi Paul Rudd în rolurile principale, se află pe locul al doilea, cu încasări de 23,3 milioane de dolari.

Salt, cu Angelina Jolie în rolul principal, a coborât pe locul al treilea, după ce a strâns 19,2 milioane de dolari.

Locul patru este ocupat de animaţia Despicable Me care a avut încasări de 15,5 milioane de dolari.

Splice (2010) R5-Rip

0 comentarii
http://www.horrorsociety.com/wp-content/uploads/2010/05/poster_splice-fore.jpg
Hibrid este un thriller care se desfăşoară în lumea ingineriei genetice şi poartă marca regizorului Vicenzo Natali, realizatorul filmului Cube, care a spart tiparele genului SF şi a făcut istorie. Protagoniştii sunt Adrien Brody (Fraţii Bloom, Pianistul, etc.), Sarah Polley  (Dawn of the Dead, Secret Life of Words, Mr. Nobody) şi Delphine Chanéac (Madame Hollywood, Brice de Nice) . Clive (Adrien Brody) şi Elsa (Sarah Polley) sunt adevărate superstaruri în lumea experimentelor genetice. Cei doi şi-au câştigat faima combinând ADN-ul provenit de la specii diferite de animale pentru a crea hibrizi bizari. Se iubesc unul pe celălalt la fel de mult precum îşi iubesc munca. Dar acum vor să treacă la nivelul următor al carierei lor, dar, poate, şi al evoluţiei: să combine ADN uman cu ADN animal . Când li se refuză finanţarea, cei doi continuă experimentul în secret. Rezultatul este Dren (Delphine Chaneac): o creatură mai mult decât ciudată, o femelă parte om, parte animal, care se transformă dintr-un bebeluş în adult în doar câteva luni. Clive şi Elsa se luptă să o ţină ascunsă pe Dren, însă ceea ce aduce această creatură în viaţa lor va depăşi cele mai îndrăzneţe visuri ale lor, dar şi cele mai înfiorătoare coşmaruri.

★ PlaYOnS CommunitY ★